miercuri, 12 aprilie 2017

Proceduri realizare site web Buzau

REALIZARE SITE WEB - Dianys Enterprises Holdings

In cazul ofertei de realizare site web promovata de Dianys Enterprises Holdings, intreg procesul de realizare site web este delegat catre programatorii specializati in servicii de dezvoltare web (creare magazin online, realizare site web, realizare aplicatii personalizate), urmand ca dupa definitivarea variantei grafice sa va inaintam link-ul catre serverul de probe, unde veti interveni doar in momentele cheie ale procesului de realizare site web, pentru a ne furniza informatii personalizate sau a va da acceptul pe etapele parcurse in acest proces.

REALIZARE SITE WEB - demarare proiect

In momentul demararii dezvoltarii pachetului de realizare site web, in cazul in care nu aveti partea de continut necesara pentru a fi implementat pe site web, specialistii din cadrul departamentului de copyright va vor pune la dispozitie texte si imagini generice, specifice domeniului de activitate, in care activeaza compania dumneavoastra, urmand ca la finalul dezvoltarii pachetului de realizare site web, sa va dati acceptul pe textele si imaginile propuse sau sa ne furnizati unele personalizate (daca este cazul). Tot la momentul dezvoltarii pachetului de realizare site web dedicat companiei dumneavoastra, va trebui sa ne furnizati un minim de informatii: domeniul de activitate al companiei pe care o reprezentati, denumirea acesteia, adresa sediului social, metode clasice de contact (telefon, fax), program de lucru, persoane de contact, informatii privind produsele sau serviciile furnizate, s.a.m.d.

REALIZARE SITE WEB - Finalizarea proiectului web

Dupa finalizarea pachetului de realizare site web, va vom prezenta propunerea noastra pe serverl de probe, iar dumneavoastra ne veti da acceptul sau ne veti comunica modificarile pe care le doriti. Dupa ce vom aplica modificarile solicitate, asupra pachetului de realizare site web, proiectul va fi finalizat, urmand a fi lansat in mediul online. Astfel, in momentul finalizarii proiectului web, veti fi factorul decizional care va determina aplicarea detaliilor finale pentru pachetul de realizare site web aflat in curs de dezvoltare. Numele de domeniu, pe care va fi activ pachetul de realizare site web, in cazul in care nu detineti unul inca, il vom achizitiona noi, insa dumneavoastra veti fi cel sau cea care decide numele domeniului, in urma unei liste inaintate din partea departamentului tehnic. In cazul in care pachetul de realizare site web se face in afara ofertei noastre, procesul de creare a acestuia poate urma alti pasi, in functie de complexitatea pachetului comandat.

realizare site web

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu